HPC Logo Converted groen2

 Onderwerp: Hindernisbaan

Beste clubleden.

Harrie Cornelissen heeft een voorstel aan het H.P.C. bestuur gedaan om elke 1e vrijdagavond van elke maand gedurende het jeu de boules seizoen een hindernis baan op te stellen voor de liefhebbers.
Dus 1 x in de maand de 1e vrijdagavond van 19:00uur tot 21:00uur, het is een extraatje/uitdaging voor de liefhebbers en voor diegenen die het te moeilijk en/of niet leuk vinden gaat het niet ten koste van de reguliere speeldagen.
Het betreft 7 onderdelen/hindernissen (o.a. boules in een hoepel,door een poortje, in een band, in een goal werpen) die verspreid over onze 12 banen staan opgesteld. Deze spelwijze sluit ook mooi aan op het huidige corona beleid omdat het een individuele manier van spelen is en er meer dan voldoende onderlinge afstand is voor de spelers.
De onderdelen/speelwijze zijn al in goed overleg getest en goedgekeurd door het bestuur. Vanaf vrijdag 3 juli, aanvang 19:00uur zijn de leden welkom om op onze hindernis baan te komen spelen. (en uiteraard met inachtneming van de regels die we ook met de reguliere speeldagen hanteren mbt corona).
Data: vrijdag, aanvang 19:00 uur: 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober.Onderwerp: Opening H.P.C. kantine op 1 juli 2020 met verscherpte maatregelen.

Update 29 mei.


Waarschijnlijk dat opening sportkantines vervroegd zou worden naar 1 juli (was 1sept). Inmiddels is dit bevestigd. Zodra dit goedgekeurd is tijdens de persconferentie op 24 juni door RIVM en VWS gaat de NJBB dit uiteraard delen.


Update 20 mei.


De NJBB heeft de persconferentie van 19 mei 2020 gevolgd.
Conclusie is dat er geen nieuwe aanpassingen zijn voor onze sport en verenigingen. Wel werd benadrukt dat kantines tot 1 september gesloten moeten blijven. Dat betekent dus ook dat er geen artikelen uit de kantine gehaald mogen worden, om op het terras te nuttigen. Dus ook koffie kan en mag niet in de kantine worden gezet. Momenteel is het uitsluitend toegestaan te boulen.
Daarna moet iedereen het terrein verlaten.
Het sociale aspect met betrekking tot gezellig napraten, zit er voorlopig nog niet in.       

Anko namens H.P.C. bestuur.